Sunday, 15 April 2012

Only You

Assalamualaikum
what the fish ! dah lama seyh gua xupdated blog,seriously dah berabad !!
bila malas menyelubungi diri memang arwah lah blog ni gua nak updated kan ??,kerja karangan pon xpernah gua siap ini ada hati aku nak selalu ngadap blog ni ! sorry baby blog gegurl xberniat untuk berdiam diri tapi berniat untuk meninggal kan baby blog ! wkakakkaa <-------gelak ipah 


Actually aku updated blog ni just nk post kenangan yang aku ada dengan dia .seriouslly aku jujur eah ILY :)

Dia bukan sekadar seorang adik bg aku tetapi dia segala-gala nya bgi aku :) dia awesome gile ! dia baik gile ! dia caring gile! dia sesangat2 comel gile ! semua perkara gile ah dia ! hahah ..:')
eee aku xleh tngok gmbr ni rindu sial dgn kau ! eeeee aku bukan desparate tp tahu x perasaan syg tu apa ?? 
tahu x ??? kasih sayang seorang kakak tAK akan hilang terhadap adik yang disanjung-sanjung selama ni ! 

aku menyesal ape yg jadi sbb aku sndri pon xtau apa yg jadi T_T

ishhhhh dia baik gile dgan aku sumpah xtipu !aku ase ibu lg syg dia dari aku !nmpak x ?? yg ibu kacau line ?? hahahah dgn anak pon nk berebut ! wakakaka

TEMBAM !! 

okay itu panggil aku dan itu doa dari dia nak aku tembam ! haha btw rindu itu ~ (T_T) wah bnyak ah benda aku rindu -..-" aku kenal dia since bulan 6,tahun lpas see nmpak x ?? yang aku ingt lg bulan berapa aku start kenal dia ?? hahahah syg no aku kat dia *opcorse ah dia je aku syg kau pehal ?? hahaahah*
xoxoxoxoxoxo *orang bagi teddy bear ni dia bagi besi ponn jadi lah* hahah btw aku mmg xkesah pon ape yang dia nk bagi asalkan ikhlAS itu yang SOOOOO SWEEEEEEEETTT ! HEWHEW :D

(18/2/2012!!)

suka time ni sebab nak wat surprise tak jadi ! wat malu je ! and then seriously kek ni xsedap ! tapi dia selambe je wat2 suka makan kek ni ! hahaahahah *pandai dia ambik hati* T_T  birthdayboy kan terpaksa merela kan apa yang jadi ! wakakakak :') hope tahun depan nak sambot lgi dgn dia even it already hancur relay :) 
dia fokus belajar *padahal tengah meniru buku member dia* haha sory wak kantoikan rahsia :) 
hahaha 
okay ibu cakap muka aku ngan dia sama *bapak macho je aku* actually diboh pon ckp benda sama -,-
okay aku hensem :D hewhew
ya caption itu!!!!

I WISH YOU WERE HERE ! YA ITS TRUE!

but itu dulu eah ?? sekarang di tiup debu jelah ! (T_T)
IT ALL OVER :)
INI LAST PESANAN UNTUK KAMU:


Aku mintak maaf jika post aku ni buat kau tidak selesa tapi ini memang diari aku dan aku saja2 nak shared kebahagain aku selama ini dengan kamu wahai adik yang teersayang aku ikhlas mengatakan hal ini tidak pernah berdusta tentang kasih sayang ku padamu *okay sangat sastera* tapi ikhlas :) weh weh macam biasa aku minta maaf lagi sekali okay kalau tak suka :') kakak betul2 minta maaf okay ?? maaf ya ?? entah kenapa aku perlu rasa bersalah padamu .^_^" okay tahun ni adik PMR kan ?? so wat lek lok tau tau ?? belajar betul2 jangan dok ingat nak usha awek je *aku suka cakap macam tu kat dia* :)  haha..btw nanti dah besar dah jadi CHEF bagi tahu tau ?? hah*sapa lah aku dia nak bg tau kejayaan dia* hahah..wehhhh budak kau jaga KESIHATAN  kau tuh faham ??? take care ! jangan degil2 papepon watt lek je kay ?? tamau emo2 tau??? sini sayaa nak ajar sentiasa tersenyum tau ?? ingt tau ??? kakak akan jaga adik even dari jaoh even it nothing sokay tak kesah :) ingat apa yang selalu akak pesan !!!!! JAGA DIRI ! BELAJAR TOL2 BANGGA KAN MAMA AND BABAH !!SOLAT JGAN TINGGAL !! ALWAYS THINK POSITIVE ! TERSENYUM SELALU ! saya minta maaf sekali lagi :) ILY <3 <3 <3 *jgn benci akk* 

assalamualaikum, if awak tak baca pon xpe :) tp sya nak awak tau sye tersenyum cerita pasal awak kat sini :) terima kasih bye salam rindu  :)

Tuesday, 17 January 2012

Hanya Tinggal Kenangan

Assalamualaikum, 
:D
perlu ke senyum ni ??? 
okay post ni khas for AISHAH AZAM ! 
sye xnk ckp bnyak nnt air tsunami yg x diminta akn mengalir ! 
this video memang saya wat khas for echa,
if you alls dgar lgu backup for this video actually lagu toh bermakna bagi kiterog semua and ade sbb2 nye sye memilih lgU TERSEBUT !
okay lah that alls *sayang echa and korang2 semua*
FRIEND ARE THE MOST SWEET MEMORY HISTORY IN THE WORLD!!
bye..assalamualaikum!

Saturday, 7 January 2012

Kem 2011

Assalamualaikum 
wahh sudah lame bnget sye xupdated ! yelah sebok skolh skng ! hoho 
okay this post sye malas nk membebel bnyk2 sbb in this post just nk tunjuk you alls gmbr2 yg sye berada di kem last year ! naik lobam mate then mengedit ! dah lme malas nk ckp kat blog ni tngok je lh eah ! 

 amboi cikgu posing nk comei je ! :D

 kecot perot ~

 dibah cm dak kecik ! comei ~





 eah sarah npe uh ??? haha

* sarah kelip2 mate *

 time ni teah'ah soh posing like anis syafira ! btw anis syafira is truthly comei lh ! haha

 kuasa MILOOOO ~

 my beloved sir ~ *cikgu badaruddin*

 anak wari cantik kan ~

 anak zukrie + anak roslan ~

 jenal omei ~

 gadis2 semasa ~

 o0o0o0ohhhhh nooo !!!!

 manab + lani ~

 tensyen arh milo dah abs stok ! haha

ni huh sungai kiteorg mandi smpai xingt dunia !

yeay!

see g kem pon bwak bantal ucuk .>,<

hihihihhihihi ~

cweettt couple ! -,- *haha kawan je okay jgn pk lesbo tau*

okay bye aku ase ni burok aku edit ~*sorry*

okay cikgu milo ngan anak murid milo~ *haha


okay sye xde pon dlm gmbr ni *sob sob* hahha puihh ye arh sye yg jdi fotografi so acano nk ado ! 


hahh toh dia ertis nek kete lembu *eah kete ape ntah time uh* haha

 okay ini owner blog ni ..ape comei ? okay tq ! hahahahahah *joke2


okay gmbr last2 little2 brok sbb time ni mate den dah separoh lebam mengedit so den edit lh cincai2 je ! tp mmber2 den klau xyah edit pon korang tetap santekkkkkkk! 
okay bye ! salam :-*